Docent Nederlands regio Zuid-Holland in Rotterdam

Ben je een docent Nederlands met een lesbevoegdheid, op zoek naar lesuren fysiek voor de klas? Dan hebben wij de perfecte flexibele baan voor jou! We zijn op zoek naar docenten voor onze bijlessen in examenvakken, examentrainingen, lente- en/of zomerscholen,
verschillende doorstroomprogramma's en Corona inhaal/ondersteuningsprogramma’s op onze partnerscholen. 
Naast onze tijdelijke bijlessen bieden we ook structurele ondersteuning op locatie. We zijn daarom ook op zoek naar docenten of leraren die voor langere tijd, structureel beschikbaar zijn om les te geven.

LeraarLink ondersteunt scholen en leerlingen door heel Nederland om de beste resultaten te behalen. Door de verschillende programma's van LeraarLink krijgen leerlingen de kans om zichzelf naar een hoger niveau te tillen.

Jouw taken
Jij maakt het verschil! Als docent bij LeraarLink geef je zelfstandig bijlessen op scholen aan kleine klassen in het voortgezet onderwijs. Je bent helder in jouw communicatie en gebruikt jouw opgedane ervaring voor de klas om ze structuur te bieden, te motiveren
en te enthousiasmeren. Daarmee help je ze om hun achterstanden weg te werken of zich goed voor te bereiden op hun examens.
 

Jouw profiel

  • Je bent per direct beschikbaar;
  • Je bent in bezit van een bevoegdheid voor docent Nederlands

Hoe werkt het?
Bij LeraarLink ben je baas over je eigen tijd. Eenmaal bij ons aangesloten bieden wij je klussen aan waarvoor je je kunt aanmelden. Een tijdje niet beschikbaar? Geeft niks! Je kiest zelf voor welke klussen je beschikbaar bent.

Docenten met lesbevoegdheid verdienen standaard 25 euro per uur. Daarnaast krijg je reiskostenvergoeding en bij grote afstanden vergoeden we ook je reistijd.
 

Solliciteer