Docent Nederlands / Rekenen in Breda

Wat ga je doen?
Als docent Nederlands / rekenen ben je een onderwijsspecialist, die beschikt over een brede deskundigheid in het MBO op dit vakgebied en die het totale leerarrangement in beeld heeft. Je bent in staat om op basis van analyse van de brede context leerarrangementen
dusdanig samen te stellen en vorm te geven dat de transfer naar de relevante beroepspraktijk wordt gerealiseerd. Daarbij heb je een belangrijke rol bij de begeleiding en facilitering van deelnemers tijdens hun studieloopbaan. Je vertaalt relevante ontwikkelingen
in het werkveld ten behoeve van de onderwijsuitvoering naar onderwijsmateriaal, je onderhoudt de relatie met het werkveld en je werkt aan de onderwijsontwikkeling.

Wie ben jij?
Jij werkt graag met een nieuwsgierige doelgroep van alle leeftijden. Je bent benieuwd naar de persoon achter de individu en zet jezelf in voor hun persoonlijke ontwikkeling.
Dat je vakdidactisch en pedagogisch goed onderlegd bent, is vanzelfsprekend. Je werkt graag samen met collega’s en bent creatief ingesteld om de lessen interessant te maken voor onze leerlingen.
 
Naast een afgeronde lerarenopleiding beschik je als docent Nederlands / Rekenen  over diverse didactische en methodische bekwaamheden.  Verder ben je in staat om in te spelen op vernieuwingen in het onderwijs en werk jij het liefst in een professionele cultuur
waarin integriteit en zelfontwikkeling een belangrijke rol spelen. Daarnaast heb je ervaring in onderwijsuitvoering en het samenstellen, ontwerpen en ontwikkelen van onderwijsprogramma’s en taken. Belangrijke competenties zijn:
·        Begeleiden, faciliteren, motiveren en stimuleren van deelnemers;
·        Resultaatgericht;
·        Vaardig in groepsmanagement;
·        Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
·        Analyseren van ontwikkel- en leervragen;
·        Kunnen samenwerken met collega’s.

 

Wat bieden wij?
Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen.
We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar "liefde voor leren" ruim baan krijgt. Daarnaast bieden wij:

  • Salaris maximaal €4.429,- 
  • Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris;
  • Eindejaarsuitkering 8,33% van het jaarsalaris;
  • Mogelijkheden tot uitruil arbeidsvoorwaarden (bruto-netto voordeel);
  • Bijdrage in (aanvullende) ziektekostenverzekering;
  • Goede pensioen opbouw bij ABP;
  • Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie.

Solliciteer