docent Nederlands tweede taal / NT2 in Barendrecht

docent Nederlands tweede taal / docent Nt2
School:Focus Beroepsacademie Barendrecht
Contactpersoon:Dhr. C.H. Luijendijk, teamleider
Telefoonnummer:06 27 35 35 97
Sector:PO & VO ( Primair Onderwijs & Voortgezet Onderwijs)
fte:0,80 – 1,00
Uren:20 – 25
Roosterdagen:maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Onderwijsvorm:vmbo-bk, isk (internationale schakel klas)
Afdeling:onderbouw
Dienstverband:tijdelijk met uitzicht op vast
Bevoegdheid:bevoegd of studerend
Aanvangsdatum:zo spoedig mogelijk
Extra informatie: https://www.roozz.nl/vacatures/docent-nederlands-tweede-taal-docent-nt2-focus-beroepsacademie-barendrecht
Op Focus Beroepsacademie zoeken we een allround docent die affiniteit heeft met leerlingen die een anderstalige achtergrond hebben. Op Focus hebben we een ISK-klas, maar wel net een beetje anders. Deze leerlingen hebben de ISK-periode al afgerond op de basisschool,
maar zij zijn nog niet in staat om in het reguliere onderwijs volledig op te pakken. De taalachterstand is nog te groot. We noemen het dan ook een kopklas of een schakelklas.
Deze leerlingen hebben meer begeleiding nodig op allerlei gebied en moeten ook de 'gewone' vakken kunnen volgen. Er wordt regelmatig met een onderwijsassistent gewerkt, zodat de taalachterstand bij ieder vak aandacht kan hebben.
Graag gaan we in gesprek met een collega die heel flexibel is, meedenkt per situatie en per leerling om te ontdekken wat de meest geschikte route is, om wel een passende plek in het reguliere onderwijs te vinden.

Solliciteer