Docent Nederlands voor 0,4 tot 0,8 fte zwangerschapsvervanging – Dulon College in Ede

ROC A12 – Dulon College in Ede is op zoek naar een Docent Nederlands voor 0,4 tot 0,8 fte zwangerschapsvervanging.

Wij zoeken voor het team Business College een enthousiaste en gemotiveerde docent Nederlands voor zwangerschapsvervanging van begin januari tot eind mei 2023.

Wie zijn wij?

Bij het Dulon College zijn studenten aan zet! Het draait om hun talenten, toekomstplannen en leerdoelen. Wij helpen de studenten om zelfstandig te leren, op hun eigen niveau en met hun eigen doelen. Met moderne technologie en de persoonlijke aandacht van de betrokken docenten. Wij dagen de studenten uit om zichzelf te blijven verbazen over de mogelijkheden. Maar vooral willen wij een school zijn waar iedereen zich thuis voelt. Zo word je verbazingwekkend jezelf.

Bij het Dulon College doen we er alles aan om studenten op te leiden tot een vakbekwame, doelgerichte en flexibele professional. Het onderwijs passen we aan op onze studenten. Zo kijken we wat kenmerkend is voor een bepaald type student en welke onderwijsvorm daar het beste bij past.

Team Business College biedt beroepsopleidingen voor verschillende sectoren: Retail & Commercie, Juridisch & HRM, Office Management, Assistent Accountants, Schoonheidsspecialist, Travel & Hospitality en een goot aantal niveau 2 opleidingen.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een docent met passie voor de studenten, die de lessen Nederlands, zowel generiek als beroepsgericht, zoals notuleren, redigeren en communicatieve vaardigheden kan verzorgen? Je rol als docent is gericht op ondersteuning, begeleiding en coaching bij leervragen. Ook hoort het begeleiden van modules van de opleiding Marketing tot de mogelijkheden.

  • Je hebt werkervaring met jongeren die vallen binnen onze doelgroep;
  • Je biedt duidelijke structuur aan een groep en aan iedere student afzonderlijk;
  • Je bent communicatief vaardig, zowel richting de collega's, ouders en bovenal naar de studenten;
  • Je denkt voornamelijk oplossingsgericht en in mogelijkheden;
  • Je durft af te wijken van de standaard en kan hierdoor op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden.

Wat vragen we van jou?

Je bent communicatief vaardig en pedagogisch en didactisch goed onderlegd en je beschikt over een 2e graads onderwijsbevoegdheid Nederlands.

Wat bieden we jou?

De vacature betreft een tijdelijke aanstelling voor een periode van ca. 4 maanden. Inschaling vindt plaats volgens de geldende CAO-MBO in carrièrepatroon LB.

Daarnaast kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantietoeslag van 8%, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een maandelijkse bijdrage aan de ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij het ABP pensioenfonds, een premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering en de mogelijkheid voor deelname aan de fietsregeling, ANW- hiaatverzekering en bedrijfsfitness.

Ben jij enthousiast en ben je in de genoemde periode beschikbaar? Solliciteer!

Wij komen graag met jou in contact. Je kunt jouw CV en motivatie eenvoudig insturen via de knop 'solliciteren'. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 15 november 2022.

Meer informatie nodig?
Wil je meer weten over deze vacature of onze organisatie? Esther Kuiken, teamleiding team Business College, vertelt je er graag meer over. Zij is bereikbaar via e.kuiken@duloncollege.nl

Solliciteer