Docenten Nederlands – 1,2 fte in Amersfoort

Weet jij als geen ander dat de Nederlandse taal meer is dan het aanleren van de juiste spellings- en grammaticaregels? Ben je een kei in het overbrengen van je kennis op het gebied van de Nederlandse taal en vind je het een uitdaging om je samen met je leerlingen te verdiepen in de Nederlandse literatuur door de eeuwen heen en ze aan het lezen te krijgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met ingang van 1 mei 2022 zijn wij op zoek naar minimaal 2 docenten Nederlands voor in totaal 1,2 fte.

Wat ga je doen?

Als docent Nederlands beheers je de kunst leerlingen te enthousiasmeren voor de Nederlandse taal en literatuur. Je brengt ze kennis en vaardigheden bij waarmee ze zich in de wereld kunnen redden. Je brengt leerlingen in aanraking met het nut van je vak en weet ze op enthousiaste wijze naar goede resultaten te brengen. Je geeft activerend en motiverend les, waardoor leerlingen het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. Door leerlingen inzicht te geven in leerstijlen en -strategieën stimuleer je hen zorg te dragen voor het eigen leerproces: je leert ze leren. De lessen geef je fysiek maar met online lessen via Teams kun je zo nodig ook uit de voeten.

Je bent lid van het havo-onderbouwteam én de vakgroep Nederlands. De vakgroepgenoten werken hecht met elkaar samen; het (les)materiaal wordt met elkaar gedeeld en ondersteuning wordt geboden.


Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconform salaris volgens inschaling CAO VO;
  • Vaste 13e maand van 8,33%;
  • Pensioenopbouw bij het ABP
  • Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Persoonlijk opleidingsbudget;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Deelname aan het fietsenplan;
  • Schoolvakanties vrij.

Waar kom je te werken?

’t Hooghe Landt is een school voor voortgezet onderwijs met twee vestigingen in Amersfoort: de Trompetstraat en de Parelhoenstraat. Hier wordt lesgegeven aan leerlingen van mavo, havo, vwo en het technasium.

Bij ’t Hooghe Landt zul jij je snel thuis voelen. Wij vinden dit voor zowel onze medewerkers als de leerlingen heel belangrijk. Dit doen wij door een goede leer- en leefomgeving te creëren, waarbij de begrippen herkenbaarheid en gekend worden centraal staan. Een belangrijk begrip binnen ’t Hooghe Landt is talent. Iedereen heeft talent; ook jij! Wij bieden de kans en uitdaging om je talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Als school hechten we een sterke waarde aan actieve betrokkenheid van zowel leerlingen als ouders. We kunnen pas een echt goede leer- en leefomgeving zijn als iedereen zich betrokken voelt bij alles wat er gebeurt. Daarom worden beslissingen zoveel mogelijk genomen in of na overleg met anderen. Zo wordt er regelmatig overleg gevoerd met leerlingen in de leerlingenraad en met ouders in de oudervereniging.


Wie zoeken wij?

Als docent Nederlands ben je gewend om snel te schakelen. Je maakt je snel dingen eigen. Met de leerlingen ga je gestructureerd en doelgericht aan de slag. Je denkt niet in kaders maar in mogelijkheden. Je bent als onderwijsprofessional op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied (vakinhoudelijk, didactisch en pedagogisch). Je past nieuwe inzichten toe in de praktijk en je bent ICT-vaardig. Verder ben je in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid.


Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan zo snel mogelijk via onderstaande solliciteer button. Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Jos Noordeloos.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

.

Solliciteer