Docenten Nederlands (of in opleiding) 0,5-1 FTE (langdurige vervanging) in Elst

Docenten Nederlands (of in opleiding) 0,5-1 FTE (langdurige vervanging)
Onze collega's gaan met verlof. Daarom zoeken wij twee ondernemende, nieuwsgierige collega’s met lef. Je geeft met ons vorm aan het onderwijs van vandaag en morgen!​ 
Ben jij degene die Nederlands een warm hart toedraagt? Ben jij een enthousiaste docent Nederlands (in opleiding) die een uitdaging niet uit de weg gaat? Wil jij werken op een school, die volop groeit en waar medewerkers écht trots zijn?​ Dan ben je bij ons op je plaats. Meer weten? Lees snel verder.

WIE BEN JIJ EN WAT GA JE DOEN?
Je gaat het vak Nederlands verzorgen voor voornamelijk bovenbouw klassen en een aantal examenklassen. Vanuit jouw liefde voor Nederlands en alles wat daarmee te maken heeft, inspireer en motiveer je onze leerlingen. Je doet dat in een wisselende stijl en didactiek. Je neemt je collega’s en leerlingen mee in uitdagend en modern onderwijs.

Je hanteert een coachende stijl naar de leerlingen. Natuurlijk ben je een prettige en energieke collega voor ons team. Je voegt iets toe! Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, flexibel, proactief, gericht op samenwerken en je kunt je vinden in de koers van onze school.

Waarom werk ik op Het Westeraam?

 • Ik werk op Het Westeraam omdat ik deel wil nemen aan de sociale ontwikkeling van onze leerlingen. Sinan Bagci, docent Economie
 • Het Westeraam is een levendige school met een hechte club collega’s. Dat zorgt ervoor dat je zichtbaar bent en deelneemt. Ik ervaar dat mijn bijdrage ertoe doet. Koen Loose, docent Beeldende Vorming
 • Ik voel veel ruimte en waardering voor eigen inbreng en ik houd van samenwerken! Lisanne Domensino, docent Wiskunde

OVER ONS
Het Westeraam is een jonge en sterk groeiende school in Elst (Gelderland). Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Wij kénnen en zíen onze leerlingen en hebben oog voor wie zij zijn of willen zijn. We leren ze stapje voor stapje verantwoordelijkheid te nemen voor hun leerproces en bereiden hen voor op de toekomst. Dit doen we door buitenschools leren, maatwerk in onderwijs, volop gebruik te maken van moderne leermiddelen (ICT) en persoonlijke ontwikkeling.​ We staan open voor ontwikkeling en vernieuwing, hoe uitdagend ook. 

Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij werken samen met Lyceum Elst (mavo, havo en vwo). Beide scholen staan op hetzelfde terrein. Wij zijn een VMBO school voor de basisberoeps, kaderberoeps en gemengde leerweg. Met ongeveer 560 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en enthousiasme aan de toekomst van onze leerlingen. Wat ons kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Samen ontwikkelen, vertrouwen en verbinding!

WIJ BIEDEN JOU!
Wij bieden jou per 15 oktober 2021 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.

 • Je ontvangt een contract voor de duur van de vervanging. Het aantal FTE is in overleg.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.822,- en maximaal € 4.301 ,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je (bijna) in bezit van een 2e graads bevoegdheid Nederlands. Je handelt vanuit ondernemerschap en zoekt steeds verbinding met de (school)omgeving. Je hebt ervaring met lesgeven op het vmbo en bent dol op deze leerlingen!

Ben je nog in opleiding en kun je alleen de onderbouw lesgeven? Ook dan komen we graag met je in contact. En ben je een ervaren docent die alleen een deel wil verzorgen (bijvoorbeeld alleen examenklassen) en wil je werken op ZZP basis, ook dan horen we graag van je!

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je meedoen en onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons met jouw sollicitatie voor 5 oktober 2021. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.​ Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zullen zo spoedig mogelijk na 6 oktober plaatsvinden.

Meer informatie over Quadraam en Het Westeraam lees je op www.quadraam.nl en www.westeraam.nl en check onze socials.  Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Jan Broeder. Jan is te bereiken per mail j.broeder@hetwesteraam.nl .

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
 

https://www.werkenbijquadraam.nl/onze-vacatures/1363/docenten-nederlands-(of-in-opleiding)-0-5-1-fte-(langdurige-vervanging)

Solliciteer