kernteamdocent Nederlands/Maatschappijleer in Haaksbergen

Jouw lessen laten leerlingen zien en ervaren welke rol Nederlands/Maatschappijleer in ons dagelijks leven speelt. Daarnaast probeer je de leerlingen nieuwsgierig te maken naar het hoe en waarom. Je prikkelt anderen graag om hier over na te denken. Samen met de leerlingen kom je tot de antwoorden waarbij je de aandacht van alle leerlingen weet vast te houden. Een goede lesvoorbereiding en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen zijn hierin belangrijk, bij Het Assink lyceum krijg jij hier ruimte voor.

Naast het geven van lessen is iedere leraar bij Het Assink lyceum mentor. Jij bent het eerste aanspreekpunt in het geval van persoonlijke en studie gerelateerde kwesties en begeleidt en adviseert waar dit nodig is. Bij ons is iedere leraar mentor. Het actief volgen en begeleiden van een klein groepje leerlingen vinden wij essentieel om de gevraagde ontwikkeling bij de leerling te kunnen realiseren.

We zijn op zoek naar een bevoegde leraar met een bevoegdheid voor Nederlands en/of maatschappijleer of een afgeronde PABO opleiding met affiniteit voor het oudere kind.

Wij geloven in het goede van de mens maar moeten dit wel kunnen verantwoorden middels een kwaliteitsbewijs, daarom vragen we om een actueel verklaring omtrent gedrag (VOG).

 

 

Solliciteer