Leraar Nederlands in Nieuw-Vennep

Ter versterking van de sectie Nederlands hebben wij een vacature voor 24 lesuren, 1e en/of 2e graad. Je kunt op de gehele vacature solliciteren of op een deel hiervan.

 

Ben jij een leraar Nederlands voor de havo en vwo die proactief, collegiaal, betrouwbaar en gedisciplineerd is en bereid is actief binnen de vakgroep te zijn? Dit is je kans om onze sectie Nederlands op het HVC te komen versterken!
 
We zijn op zoek naar een leraar die boven de lesstof staat, op verschillende manieren kan uitleggen en de lesmethode hooguit als springplank naar goed onderwijs gebruikt. Een leraar die ernaar streeft het beste uit zichzelf en de leerlingen te halen, met 'hart
voor het onderwijs'. Je voelt je als leraar nauw betrokken bij het werk van uw team en je hebt affiniteit met de leerlingen. Je weet betrokkenheid bij de leerlingen en collega’s te bevorderen. Je bent innovatief en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg.
 
Doordat er door de leraren in teamverband gewerkt wordt, is er sprake van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de leerlingen van uw afdeling. Van de leraren wordt een professionele inbreng in het team verwacht.

Het geven van een proefles kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

U beschikt over een relevante onderwijsbevoegdheid.

Het Herbert Vissers College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweedegraads leraren royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder
uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

Solliciteer