OD2209549 – Docent Nederlands 2e gr. (0,8 – 1,0 fte) in Tilburg

Het Odulphuslyceum (ca. 1500 leerlingen) is een school voor havo, atheneum en gymnasium.
Onze school bestaat al sinds 25 september 1899!
Het is een moderne school, maar ook eentje met gevoel voor traditie, waar voor iedereen veel ruimte is om ideeën en talenten te ontplooien. Onze wapenspreuk luidt ‘Fortis in Fide’ oftewel 'sterk in vertrouwen'. Vertrouwen als basis voor alle onderlinge relaties en contacten. Dat betekent dat er veel kan en mag binnen de afgesproken en vaak vanzelfsprekende kaders.

Een van onze docenten Nederlands krijgt de gelegenheid om haar hart te volgen in een baan waar ze haar kwaliteiten nog meer kan verbinden aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen.
We gunnen haar uiteraard deze mooie kans, maar hiermee ontstaat er wel een aanzienlijke vacature Nederlands 2e graads binnen het Odulphus.

Ben jij degene die als docent Nederlands op onze prachtige school in de binnenstad van Tilburg en dichtbij het station aan de slag wil? Stuur dan je CV en motivatiebrief zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval vóór 30 september 2022 via de vacaturesite van Ons Middelbaar Onderwijs die op www.omo.nl te vinden is. Alles is erop gericht om de procedure zo spoedig mogelijk af te ronden.
We behouden ons het recht voor om gesprekken te starten zodra zich een passende kandidaat presenteert. Indien het niet anders kan, kan een kleinere werktijdfactor ook tot de mogelijkheden behoren.

Wil je eerst meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met Kristel de Kort (conrector vwo onderbouw) via kdkort@odulphus.nl of telefonisch op werkdagen via 013-5426652.
We kijken uit naar je reactie!!

Solliciteer