OD2209550 Docent Nederlands 1e gr. (ca 0,8 fte) uitzicht op vast in Tilburg

Het Odulphuslyceum (ca. 1500 leerlingen) is een school voor havo, atheneum en gymnasium.
Onze school bestaat al sinds 25 september 1899!
Het is een moderne school, maar ook eentje met gevoel voor traditie, waar voor iedereen veel ruimte is om ideeën en talenten te ontplooien. Onze wapenspreuk luidt ‘Fortis in Fide’ oftewel 'sterk in vertrouwen'. Vertrouwen als basis voor alle onderlinge relaties en contacten. Dat betekent dat er veel kan en mag binnen de afgesproken en vaak vanzelfsprekende kaders.

Ter vervanging van een van onze collega’s zoeken we met spoed een 1e graads bevoegd docent Nederlands. De aanstelling is in 1e instantie tijdelijk, maar wel met uitzicht op vast!

Ben jij degene die als docent Nederlands op onze prachtige school in de binnenstad van Tilburg en dichtbij het station aan de slag wil? Stuur dan je CV en motivatiebrief zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval vóór 30 september 2022 via de vacaturesite van Ons Middelbaar Onderwijs die op www.omo.nl te vinden is. Alles is erop gericht om de procedure zo spoedig mogelijk af te ronden.
We behouden ons het recht voor om gesprekken te starten zodra zich een passende kandidaat presenteert. Een andere werktijdfactor is eventueel ook bespreekbaar.

Wil je eerst meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met Kristel de Kort (conrector vwo onderbouw) via kdkort@odulphus.nl of telefonisch op werkdagen via 013-5426652.
We kijken uit naar je reactie!!

Solliciteer