(Sr) Docent Nederlands ICT in Zaandam

Als docent werk je samen met een team collega’s aan de ontwikkeling en vernieuwing van het (beroeps)onderwijs dat is afgestemd op de praktijk.
Het is jouw taak het onderwijs (voorbereiding, uitvoering, toetsing en evaluatie), dat is afgestemd op de leerbehoeftes van de studenten, te verzorgen.
Daarnaast begeleid je individuele studenten en groepen in hun leerproces, waarbij coachen en stimuleren belangrijke aspecten zijn. Zelf vormgeven aan het onderwijs doe je ook door het ontwikkelen van leermiddelen, lesmateriaal, modulen en andere delen van het
curriculum.

Wij zoeken een enthousiaste collega die beschikt over aantoonbare ervaring en affiniteit met onze studenten. Je bent in het bezit van of studerend voor een 2de graads lesbevoegdheid Nederlands.
Zij-instromers met minimaal aantoonbaar HBO werk- en denkniveau die bereid zijn de pedagogisch didactische aantekening te behalen worden ook uitgenodigd te solliciteren.
Je bent in staat het beroepsgericht onderwijs toe te passen binnen de verschillende opleidingsniveaus die wij aanbieden. In het kader van het volgen van de ontwikkelingen binnen het vakgebied heb je contact met het werkveld (waar de studenten zich uiteindelijk
in bewegen) en heb je inzicht in de bedrijvenen/of instellingenstructuur.
Je hebt affiniteit met onze studenten en je kunt je inleven in hun drijfveren.
Ten slotte ben je een teamspeler, werk je kwaliteit- en resultaatgericht en beschik je over gevoel voor humor, aanpassings- en doorzettingsvermogen.

We starten in eerste instantie met een aanstelling tot 31 juli 2022 met uitzicht op verlenging.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao mbo.
Het salaris bedraagt voor een sr. docent maximaal € 5018,= (schaal LC cao mbo), voor een docent maximaal € 4429,= bruto per maand (schaal LB cao mbo) bij een volledig dienstverband. Inschaling is afhankelijk van de relevante werkervaring die je meebrengt

Solliciteer