VHL Kagerstraat – Docent Nederlands in Leiden

Het Visser 't Hooft Lyceum, locatie Kagerstraat, te Leiden, zoekt per 1 augustus 2022 een 1e graads docent Nederlands die ambitie heeft om voorzitter van de sectie Nederlands te worden voor ongeveer 0,8 – 1,0 fte. Het betreft een reguliere vacature met uitzicht op een vast dienstverband.

Bijzonderheden
Lessen in de bovenbouw van havo/vwo.
De vacature staat niet open voor zij-instromers.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een functie als docent voor ongeveer 0,8 – 1,0 fte, voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De cao-VO is van toepassing.
Naast aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij individuele ontwikkelingsmogelijkheden en een fijne werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s. De school is goed bereikbaar met openbaar vervoer, aangezien station Leiden op loopafstand ligt.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met mevrouw A. Vleeming, teamleider, per e-mail vle@vhl.nl of telefoonnummer 071-5171661.

Uw sollicitatie met curriculum vitae en motivatiebrief zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet en kunt u plaatsen op www.meesterbaan.nl of www.werkenbijscoleiden.nl. Uitsluitend sollicitaties via Meesterbaan of Werken bij SCOLeiden worden in behandeling genomen.

De uiterste inzenddatum is 8 mei 2022.

Solliciteer