WD258 docent Nederlands natuurlijk leren 0,8 fte in Valkenswaard

Scholengemeenschap Were Di is een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium te Valkenswaard. De school heeft ongeveer 2500 leerlingen en beschikt over vier gebouwen: havo/vwo, Brugklas/WD3, vmbo 2-3-4 en sport

Het team van WD3 is op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Docent natuurlijk leren Were Di Drie met een 2e graads onderwijsbevoegdheid Nederlands (0,8 FTE)

Het betreft een vacature van 0,8 fte met ingangsdatum 1 januari 2023 tot einde schooljaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
Team Were Di Drie geeft onderwijs gebaseerd op ‘natuurlijk leren’ die haar basis o.a. heeft in het sociaal constructivisme van Vygotsky, natuurlijke zelfontplooiing van Maslow en de zeven intelligenties van Howard. In de afgelopen 19 jaar is WD3 een vaste waarde geworden in Valkenswaard en omgeving en heeft het een naam op te houden als prima natuurlijk alternatief naast het reguliere onderwijs.
Alle onderwijs niveaus worden aangeboden. VMBO niveau vanaf de start van WD3, Havo/Vwo niveau sinds 20-21. Dit betekent dat ons team de komende jaren verder gaat groeien en zijn er volop kansen om je binnen ons team (verder) te ontwikkelen.
We zijn een enthousiast team met een passie voor onderwijs, die durven te innoveren en meegaan met de laatste maatschappelijke ontwikkelingen en deze waar mogelijk direct toepassen.
Ons dagelijkse onderwijs kenmerkt zich door zoveel mogelijk de buitenwereld bij de leerling te betrekken, constant op zoek zijn om onderwijs betekenisvol en echt te maken voor leerlingen. Er wordt gewerkt met native speakers, externe opdrachtgevers en elk project heeft een duidelijk eindproduct of doel.

https://www.youtube.com/watch?v=dfOmRYFcHFk ? WD3, de essentie in 1 minuut getoond
https://sho.co/1DX2K ?Waarom WD3, in 10 minuten uitgelegd

Dit zoeken wij:
Wij zijn op zoek naar een docent Nederlands met een 2e graads bevoegdheid.
In ons ideaalplaatje past een docent die naast kennis overbrengen vooral een pedagoog is voor onze leerlingen. Een persoonlijkheid die leerlingen goed aanvoelt, een band kan opbouwen en dit effectief gebruikt in de dagelijkse praktijk. Je bent iemand die het fijn vindt om ook buiten de kaders van je eigen vak te kijken en te werken. Je bent een teamspeler en wilt graag leren van je collega’s.
Je bent in staat om op verschillende manieren kennis over te brengen, externe opdrachtgevers effectief te gebruiken en jouw vak adequaat te integreren in de onderwijsvisie van Were Di Drie. Wij zijn nieuwsgierig wat je als extra bagage meeneemt wat ons team in zijn geheel versterkt.

Interesse?
Uw sollicitatiebrief en CV kunt u uiterlijk 27 februari 2023 via uw OMO account richten aan SG Were Di, t.a.v. de heer De Gier, rector.

Inlichtingen:
Voor meer informatie over de functie of de functieomschrijving kunt u terecht bij de heer N. van Limpt, hoofd stafdienst personeelszaken, tel.: tel.: 06-43947758.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer