WD261 docent Nederlands vmbo B/K 0,8 fte in Valkenswaard

Scholengemeenschap Were Di is een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium te Valkenswaard. De school heeft ongeveer 2500 leerlingen en beschikt over vier gebouwen: havo/vwo, Brugklas/WD3, vmbo 2-3-4 en sport. Were Di streeft ernaar, door het aanbieden van goed onderwijs en goede leerlingenbegeleiding in een plezierige en betekenisvolle omgeving, om haar leerlingen op maat voor te bereiden op examen, vervolgonderwijs en beroep.
Om een indruk te krijgen van onze school kunt u op de volgende link klikken of deze kopiëren in uw browserbalk: https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=rmsxCNU2XaE&feature=emb_logo

Scholengemeenschap Were Di maakt onderdeel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Ons Middelbaar Onderwijs is een vereniging van ongeveer 35 scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant.

Per direct zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Docent Nederlands 2e gr. Vmbo Basis/Kader234 (0,8 fte)

Het betreft een vacature wegens reguliere uren binnen de sector VMBO Basis/kader wegens voorziening in een tijdelijke vacature gedurende één schooljaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Functie eisen:

  • 2e graads bevoegdheid Nederlands.

Wij bieden:
Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer;
De ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak;
Een functie met bijbehorende arbeidsvoorwaarden conform CAO OMO.

Interesse?

Uw sollicitatiebrief en CV kunt u uiterlijk 27 februari 2023 via uw OMO account richten aan SG Were Di, t.a.v. de heer De Gier, rector.
Inlichtingen:
Voor meer informatie over de functie of de functieomschrijving kunt u terecht bij de heer N. van Limpt, hoofd stafdienst personeelszaken, tel.: 040-2074700 of 06-43947758.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer